Terveyttä ja makua luonnosta

Fermentoidut tuotteet ovat maukkaita ja ravitsevia ja ne tarjoavat monia terveyshyötyjä. Ne ovat mainio tapa lisätä monipuolisuutta ruokavalioon ja edistää suoliston hyvinvointia. Olipa kyseessä sitten hapanjuurileipä, hapankaali, kombucha tai muut fermentoidut herkut, kannattaa niitä ehdottomasti sisällyttää osaksi päivittäistä ruokavaliota!

Kokoelma: Kaikki tuotteet

Tuotteemme kuuluvat fermentoitujen tuotteiden tuoteperheeseen ja voit hankkia niitä nautittavaksi tai oppia tekemään fermentoituja tuotteita itse osallistumalla kursseillemme.  Fermentoidut tuotteet tuovat makua ja vaihtelua päivittäiseen ruokavalioosi. Hapattaminen on ikivanha suomalainen säilöntämenetelmä, joka on jäänyt kylmälaitteiden kehittämisen myötä taka-alalle. Nyt fermentointi on taas noussut julkisuuteen ja siitä ollaan kiinnostuneita eri puolilla maailmaa. Fermentoituja tuotteita pidetäänkin terveystuotteina niiden hyvien ominaisuuksien ansioista, esimerkiksi maitohappobakteerit ja villihiivat tuovat luontaisia aromeja tuotteeseen ja edistävät suoliston hyvää aineenvaihduntaa.